P- 5

COLÒNIES

El 16 i 17 de maig vam anar de colònies a "Les orenetes " de Borrassà. Vam fer moltes activitats diferents i ens ho vam passar pipa.
SANT JORDI
Els pares ens visiten per explicar-nos contes. Estem molt emocionats de descobrir un piló d'aventures diferents. 
Moltes gràcies papes i avi!!!

- Anna i Josep pares de l'Arlet
- Camilo i Juana pares de la Noa

- Anna mare de la Valentina


- Susanna la mare de l'Arnau Mercadal- Montse mare d'en Pol


- Hugo i Dorota els pares d'en David
- Marc i Marta pares de l'Ariadna
- l'avi de la Sílvia


  
ELS PARES ENS VISITEN


Durant aquest últim trimestre ens han visitat tres famílies. 

En Pol i la Montse els pares d'en Pol ens han explicat com funciona un circuit elèctric. Hem pogut jugar-hi , tots ben concentrats i ben atents per passar tot el recorregut sense que s'encengués la bombeta.

  L'Àlex el pare de l'Arnau García, professor d'autoescola ens
ha explicat la seva professió. Hem aprés un piló de coses.

L'Alba (mare de l'Elena)  i  l'Adrià el germanet de l'Elena han vingut de visita a la classe.  Ens han explicat com es cuida un bebé: què menja, com s'ha de canviar i com s'ha de cuidar. L'Adrià ha estat molt tranquil i nosaltres molt contents de tenir-lo a l'aula.

MUSEU D'ART


El dimecres 24 d'abril hem visitat el Museu D'art de Girona, on hem realitzat l'activitat "El drac Drac: un Museu ple d'històries".
Hem iniciat l'activitat amb un petit recorregut a les sales del romànic i el gòtic, on hem descobert un món d'històries i llegendes. Tot seguit ens hem desplaçat el taller on hem experimentat amb diferents tècniques artístiques. 

 

 MONA DE PASQUA

El divendres 12 d'abril hem fet la mona. Hem cobert de xocolata una coca gran de pa de pessic. L'hem decorat amb molts lacasitos, ous de xocolata i plomes. Tot seguit n'hem menjat un bon tall per esmorzar !!! nyam-nyamEASTER EGGS HUNT

On Monday 7th and on thursday 11th April, P5 took part in an Easter egg hunt. The class was split in half, with half of the class hiding the eggs around the classroom and the other half of the class waiting patiently outside. Once the first group of children had found all of the eggs it was time to swap and hide the eggs for the other group. We take part in Easter egg hunts because a legend says that the Easter Bunny lays, decorates and hides the eggs for us to find in the morning. The egg is a symbol for new life.


     
                


             
ELS REGLETS 

Els reglets numèrics (també coneguts com a reglets de Cuisenaire) són un joc versàtil de manipulació matemàtica.  MUSEU D'ART

El dimarts 12 de març hem visitat el Museu D'art de Girona, on hem realitzat l'activitat "El drac Drac: un Museu ple d'històries".
Hem iniciat l'activitat amb un petit recorregut a les sales del romànic i el gòtic, on hem descobert un món d'històries i llegendes. Tot seguit ens hem desplaçat el taller on hem experimentat amb diferents tècniques artístiques.   

VISITA BIBLIOTECA CARLES RAHOLA

El dimecres 6 de març hem visitat la Biblioteca Carles Rahola. Ens han explicat dos contes: "El peix irisat" i "Quatre cantonades de no res". Hem pogut mirar i llegir un piló de contes diferents. Ens ho hem passat d'allò més bé. 

P5A


P5B
CARNESTOLTES


"Ara arriba en Carnestoltes, tots sortim a passejar, ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar..."
Per acabar aquests dies de gresca hem fet una corona de balena (P5A) i una corona de pingüí (P5B). 
HIVERN


Aquestes últimes setmanes hem treballat les diferents peces de vestir de l'hivern. Per taules hem pensat si dibuixaríem un nen o una nena. Un cop decidit, mitjançant el treball cooperatiu, cada nen/a per torns ha escrit en el full com volia que fos i com aniria vestit aquest nen/a. Tot seguit l'hem dibuixat i pintat.Per grups l'hem dibuixat amb llapis en un paper molt gran de color blanc. Molt a poc a poc i amb molta traça l'hem pintat amb un pinzell utilitzant un piló de pintures.

P5A
P5B
El resultat final ha estat un gran mural amb tot el nostre treball.

P5AP5B
"THE RUNAWAY PANCAKE"

El dilluns 25 de febrer, al matí, vam anar a la sala d'actes de l'escola a veure una obra de teatre en anglès. L'obra es deia " The runaway pancake". Vam riure, cantar i ballar. Que divertit!!!LA CASTANYADA


El dimecres 31 d'octubre a la tarda hem celebrat la castanyada. Ens hem disfressats de castanyers i castanyeres. Com que el temps no acompanyava hem ballat les danses al hall de l'escola. Les castanyes estaven boníssimes...

P5A
P5B

LA VEREMA


El divendres 5 d'octubre hem anat a fer la Verema a "La Vinyeta" de Mollet de Peralada. Ens han explicat un piló de coses dels ceps. A la vinya  hem recollit el gotim. En unes botes de fusta l'hem trepitjat i  després hem provat el most. També hem vist moltes oliveres, un galliner amb 1300 gallines, la màquina que tatua els ous i unes ampolles molt grans amb vinagre. 
 
 


 
  
  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada